Boluspor 1-1 Ankaragücü 4

PTT 1. Lig’in 14. haftasında Boluspor kendi sahasında Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Kırmızı-beyazlı takımın başında ilk resmi karşılaşmasına çıkan ve beraberlikle ayrılan Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, ilk maçında 3 puan kazanmayı hedeflediğini belirterek, “İstediğimiz gibi olmadı. İyi bir karşılaşma oynadık. Oyuncularımın performansından memnunum. Ancak oyun anlamında geliştirmemiz gereken yönler var. Bir de Ankaragücü gibi bir takım karşısında erken gol yememeniz lazım. Geriye düştükten Sonra toparlanmak zor oluyor. Önümüzdeki maçlarda oyun anlamında kendimizi biraz daha geliştirmeliyiz” dedi.

Bolusporlu futbolcu Ali Güzeldal ise daha iyi olmaları gerektiğini dile getirerek, “Maça iyi hazırlanmıştık. Oğuz hocamızın da gelmesiyle farklı çalıştık. Sürekli pres yapacaktık. Yakaladığımız net pozisyonlar da vardı. Kazanabilirdik de demeyeceğim. Çünkü Son dakikalarda rakibimize bir pozisyon verdik. Önümüzdeki maçlarda telafi edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bolusporlu bir diğer futbolcu Serge Djiehoua ise, Bucaspor maçına odaklanmaları gerektiğini söyleyerek, “Bugün şanssız bir gündeydik. Şansımız yanımızda yoktu. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirsek çok farklı olacaktı. Önümüzde Bucaspor maçı var. O maçı iyi düşünmeliyiz” diye konuştu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, genç oyuncularını tebrik ederek, “Buraya Beşiktaş maçından yorgun geldik. Boluspor takımının da Oğuz hocanın gelişiyle farklı bir yapıyla sahaya çıkacağını biliyorduk. Ama oyuncularım canla başla mücadele etti. Öne de geçtikten Sonra moraller yükseldi. Buradan 1 puan alsak da oyuncularımı tebrik ediyorum” ifadesinde bulundu.

Ankaragücü’nün genç oyuncusu Bilal Gülden, takım arkadaşlarını kutlayarak, “Öncelikle takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Beşiktaş maçından yorgun geldik ancak iyi mücadele ettik. Mustafa hocamızın gelişiyle daha da kenetlendik. Güvenimiz geldi. İnşallah daha iyi olacağız” yorumunu yaptı.

Ankaragücü’nün bir başka oyuncusu Enes Kubat da hakeme sitem ederek, şöyle konuştu: “Bir puan almak iyi ancak 3 puan da alabilirdik. Mustafa hocamızın gelmesi takıma olumlu yansıdı. Ancak benim hakemlerden bir ricam var. Biz çok fazla bir şey istemiyoruz. Beşiktaş maçında da aynısı oldu. Lütfen gördüklerini versinler. Burada verilmeyen bir golümüz var.”

Kaynak: İHA