Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Açıklaması

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 2-2 berabere kaldıkları Bursaspor maçı ile ilgili ''Takım her geçen gün daha iyiye gidiyor, daha da iyi olacağına inanıyorum'' dedi.

Hamzaoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 2-0 önde götürdükleri karşılaşmayı berabere tamamlamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın, ilk dakikadan itibaren tempolu geçtiğini ifade eden Hamzaoğlu, ''Her iki takım da iyi mücadele etti ve 2 gol attı. 2-0'lık skoru ne olursa olsun korumamız lazımdı. Ancak takım her geçen gün daha iyiye gidiyor, daha da iyi olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Mert Kaytantaş da galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını belirterek, ilerleyen haftalarda daha az hata ile oynayacaklarını belirtti.

-Bursaspor cephesi-

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise karşılaşmaya iyi başlamalarına karşın, oyunun hakimiyetini ancak ilk yarının Son bölümünde sağladıklarını vurguladı.

İlk yarı yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerine değinen Sağlam, ''Kötü oynadığımız maçı 2-2 bitirmek ve 1 puan almak sevindirici oldu. Oynadığımız oyun bize yakışmadı. Bu sezon Kasımpaşa maçı hariç, en kötü maçımızı oynadık. Beklemediğimiz 2 puan kaybettik. Geri düştüğünüz zaman, gol yediğinizde pozisyonlar verebiliyorsunuz'' ifadesini kullandı.

Yeşil-beyazlı futbolcu Hakan Arslantaş da Bursaspor'un aksine Akhisar Belediyespor'un iyi mücadele ettiğini dile getirken, Musa Çağıran ise maçın 35. dakikasına kadar iyi mücadele eden tarafın Akhisar Belediyespor olduğunu belirtti.

Muhabir: Turgay Duyar / Zeynep Hoşgörür / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA