Ertuğrul Sağlam: Bir Puandan Memnun Değiliz

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş karşısında alınan bir puandan memnun olmadıklarını söyledi.

Yeşil - beyazlı takımın deplasmanda Beşiktaş ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan genç teknik adam, "Bu tip maçlarda devre başları her zaman çok önemlidir. İlk yarıya iyi başladık ve öyle bitirdik. İlk yarıda maçı bitirmek için birçok gol pozisyonuna da girdik fakat golü atamadık." diye konuştu.

Mücadelenin ikinci yarısında korktuklarının başına geldiğini belirten Ertuğrul Sağlam, "Rakip üst üste iki tane gol bulup öne geçti. Biz de oyunu dengelemek için bırakmadık. Daha sonra tartışılan bir pozisyondan golü yedik. Yine de oyunu bırakmayarak beraberliği yakaladık. Son dakikalarda iki tane net pozisyonumuz vardı onlardan yararlanamadık. Buraya savunma yapıp bir puan almaya gelmediğimizi de göstermiş olduk. Kazanmak istiyorduk fakat maç berabere bitti. Bu akşam bir puan kazanmadık iki puan kaçırdık. Kazanılan bir puandan mutlu olmadık. Mutlu ve keyifli bir gündü kazansaydık daha iyi olacaktı. Kendi sahamızda üst üste oynayacağmıız iki maçı düşünüyoruz." dedi.

FERHAT'IN VELİ'YE TEMASI YOK

Karşılaşmadaki penaltı pozisyonunu da değerlendiren Ertuğrul Sağlam, Ferhat'ın Veli'ye dokunmadığını, bunu defalarca izlemelerine rağmen göremedikilerini ileri sürerek, "Biz pozisyonu defalarca seyrettik birşey göremedik. Ferhat'ın, penaltı pozisyonu içindeki Veli'ye bir teması yok. Oyuncu pozisyon bittikten sonra takılıp düşüyor. Yediğimiz ikinci golde de kafayla aşırtılan pozisyonu irdelemek geriyor. Hayat devam ediyor." dedi.

Bir gazetecinin "Bursaspor'u şampiyon yaptınız. Son iki yılda üzerinde baskı oluştu mu ?" sorusuna ise başarılı teknik adam, "Biz şampiyon olduktan sonra ilk yıl üçüncü olduk. Geçen yılda 5. olduk ve Türkiye Kupası finali oynadık. Bizim bütçemizdeki takım adına başarı yakalandı. Taraftar ve camianın başarı isteği üst seviyede. Diğer takımlarla şampiyonluk yarışında bulunabilmek için güçlü kadro yapılanması için iyi kadrolar kurmak lazım. Ortaya konulanlarla yapılanlara baktığınızda kat kat fazla başarı geldi. Bu sene inişler çıkışlar oluyor. Geçtiğimiz yılda bunları yaşadık. Ancak bu takım daha iyisini yapacaktır herkes bundan emin olsun." diye cevapladı.Öte yandan kadro dışı bırakılan Ozan İpek Has'ın kadroya dönmesini düşünmediklerini dile gtiren Ertuğrul Sağlam, "Bazı kulüplerin istediğini biliyoruz. Resmi teklif yok. Ozan bizim takımda direkt oynayan oyuncuydu." diyerek sözlerini tamamladı.