Sadri Şener Trabzon’da

İstanbul’da geçirdiği ameliyat sonrası ilk kez Trabzon’a gelen Trdabzonspor Başkanı Sadri Şener, havaalanında kendisini bekleyen basın mensuplarına har hangi bir açıklama yapmazken, yönetimi kurulu üyeleriyle birlikte toplantı için kulüp binasına geçti.

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'yı yattığı hastanede ziyarete giderken hastanede düşen ve sağ Quadriceps tendonu diz kapağı kemiğine yapıştığı yerden kopan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde başarıyla gerçekleşen operasyonun ardından geçtiğimiz haftalarda taburcu olmuştu. Evinde istirahata çekilen Başkan Şener, bugün özel uçak ile başkan yardımcısı Süleyman Aydoğdu, yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu ile birlikte Trabzon’a geldi.

Şener’i Trabzon havaalanında Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ile birlikte yönetim kurulu üyeleri karşılarken, kendisini bekleyen basın mensuplarına ise hiçbir açıklama yapmadı. Aracına binen Sadri Şener, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, yönetim kurulu toplantısı için Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine geçti.

Trabzonspor’un, Akhisar Belediyespor maçına kadar Trabzon’da kalacağı ve yaşanan CHP krizi ile ilgili yönetim kurulu ile geniş kapsamlı bir toplantı yapacağı öğrenildi. Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcularla da bir araya gelmesi beklenen Şener’in yeni bir yol haritası belirleyeceği öğrenildi .

Kaynak: İHA