Marsilya İle Borussia Mönchengladbach 2-2 Berabere Kaldı

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’nin C Grubu'ndaki rakiplerinden Olympique Marsilya ile Borussia Mönchengladbach Fransa'da karşı karşıya geldi.

Borussia Mönchengladbach, Arango'nun 90+2'deki gol ile deplasmandan 2-2 beraberlikle döndü.Olympique Marsilya ilk hafta Fenerbahçe ile Kadıköy’de 2 - 2 berabere kaldıktan sonra çıktığı iki karşılaşmada üç puan alarak ikincilik şansını zora sokmuştu. Borussia Mönchengladbach ise evinde temsilcimiz Fenerbahçe'ye farklı mağlup olmasına rağmen seyircisi önünde Fransız ekibi 2-0 ile geçerek grup ikinciliği adına önemli bir adım atmıştı.Zorlu mücadelede Borussia Mönchengladbach, karşılaşmaya istekli başlayan takım görünümündeydi ve devrenin 20. dakikasında öne geçmeyi başardı. Alman futbolcu Mike Hanke’in topu ağlara göndermesiyle skor avantajını ele geçiren Borussia Mönchengladbach, bunu iyi kullandı ve devreyi 1-0 öne kapatmayı başardı.İkinci 45 dakikanın ilk düdüğü ile birlikte ev sahibi ekip karşılaşmaya hızlı başladı.

Beraberlik adına yüklenen Olympique Marsilya, oyunu Borussia Mönchengladbach kalesine yıktı ve aradığı golü 54. dakikada Joey Barton ile buldu. 1-1'lik eşitlikten sonra oyunun kontrolünü iyice eline geçiren Fransız temsilcisi, 67. dakikada Ayew ile öne geçmeyi başardı. 2-1Öne geçtikten sonra avantajını korumak isteyen Olympique Marsilya defansı, Almanlar karşısında hata yapmamak için tüm gayretini ortaya koydu. Fransız ekibi, karşılaşmayı kazanmak üzereyken, 90+2'de Arango'nun golü karşılaşmanın skorunu 2-2 olarak belirledi.Bu sonuçla, Olympique Marsilya ve Borussia Mönchengladbach 5'er puanla iki ve üçüncü sırada yer aldılar.