Jorge Costa: Böyle Bir Sahada Yaptığınız Hataları Ağır Ödüyorsunuz

AEL Limassol Teknik Direktörü Jorge Costa, Fenerbahçe karşısında fırsatlar yakaladıklarını belirterek, “Böyle bir sahada yaptığınız hataları ağır ödüyorsunuz.” dedi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Fenerbahçe’ye 2 – 0 yenilen AEL Limassol’da teknik direktör Jorge Costa, maçın ardından açıklamalarda bulundu.Oyuncularından memnun olduğunu dile getiren teknik direktör Jorge Costa, maçın başında bir çok fırsat yakaladıklarını söyledi.

Costa, “Fenerbahçe gibi bir takımın karşısında oynamak çok da kolay değil. Biz iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Biz de fırsatlar yakaladık. Böyle bir sahada yaptığınız hataları ağır ödüyorsunuz.” şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi’nde iddialarının kalmadığının hatırlatılması üzerine Costa, kendileri için ligin önemli olduğunu kaydederek, “Ancak Avrupa’da oynadığınız zaman başka sorumluluklar da yüklenmiş oluyorsunuz. Avrupa’da elinizden gelenin en iyisini yapmak zorundasınız. Biz Avrupa’da da ligde de elimizden geleni yapacağız. Avrupa’da kalan iki maçta da puan ya da puanlar almaya çalışacağız.” cevabını verdi.