Cüneyt Çakır, Real Madrid-borussia Dortmund Maçını Yönetti

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta Real Madrid son dakikalarda bulduğu golle Borussia Dortmund ile 2-2 berabere kaldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda Real Madrid, Santiago Bernabeu’da Borussia Dortmund’u konuk etti. Elit Kategori'de yer alan FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta, yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Cem Satman'ın dördüncü hakem olarak görev aldığı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Hüseyin Göçek ve Süleyman Abay oldu.

Maça hızlı başlayan Borussia Dortmund, 28. dakikada Marco Reus’un attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden yaklaşık 5 dakika sonra Pepe’nin kafa golüyle Real Madrid beraberliği sağladı. İlk yarının bitmesine kısa bir süre kala Mario Götze’nin golüyle Almanya temsilcisi soyunma odasına 2-1 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında baskını arttıran Real Madrid pozisyona girmekte zorlandı. İspanya temsilcisi 89. dakikada Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil’in attığı şık frikik golüyle ile beraberliği sağladı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Şampiyonlar Ligi’nin dördüncü haftasında dün gece oynanan maçlar ve alınan sonuçlar şöyle: “A Grubu: Dinamo Kiev: 0 - Porto: 0 Paris Saint Germain: 4 - Dinamo Zagreb: 0 B Grubu: Olympiakos: 3 - Montpellier: 1 Schalke 04: 2 - Arsenal: 2 C Grubu: Anderlecht: 1 - Zenit St. Petersburg: 0 Milan: 1 - Malaga: 1 D Grubu: Manchester City: 2 - Ajax: 2 Real Madrid: 2 - Borussia Dortmund: 0”

Kaynak: İHA