Botaş Başantrenörü Orak: Ceyhan Yenilgisi Kazaydı

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Adana Botaş’ta başantrenör Olcay Orak, Samsun Basketbol’u mağlup ederek yeniden çıkışa geçeceklerini savundu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana Botaş'ın başantrenörü Olcay Orak, 95-62 mağlup oldukları Ceyhan Belediyesi maçını ‘kaza’ olarak değerlendirdi.Orak yaptığı yazılı açıklamada, Ceyhan Belediyesi karşılaşmasının geride kaldığını belirterek, Samsun Basketbol karşılaşmasına hazırlandıklarını kaydetti.

Günde çift idman yaptıklarını belirten Orak, şöyle devam etti: “Ceyhan Belediyesi maçının bir kaza olduğunu düşünüyoruz. İyi oyunculardan kurulu bir takımız. Samsun Basketbolu deplasmanda mağlup ederek yeniden bir çıkış yakalayacağız.”Açıklamada görüşlerine yer verilen oyunculardan Gamze Takmaz da “Takım olarak çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Çift İdmanlarla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Hafta sonu deplasmanda Samsun Basketbolu mağlup edeceğimize inanıyorum. Ceyhan Belediye maçında yaptığımız hataları bir daha yapmayacağımızı düşünüyorum. Ligde Samsun Basketbol ve Eurocup’ta Dynamo Kursk karşılaşmalarından galip gelerek yeniden bir seri yakalamak istiyoruz.” dedi.