Spor Toto 3.lig

Keçiörengücü galibiyetiyle 26 puanla liderlik koltuğunu yeniden ele geçiren Altınordu’nun, Oyak Renault’u ağırlayacağı bu hafta, kırmızı-lacivertli ekibin ilk 7’deki tüm rakipleri birbirleriyle oynayacak.

Altınordu’yu sadece 1 puan gerisinden takip eden Darıca Gençlerbirliği, 6. durumdaki Keçiörengücü’nü konuk ederken, 3.'lüğe kadar yükselen Gümüşhane ise 21 puanla 5. durumdaki Kahramanmaraş Belediye ile kozlarını paylaşacak. Haftanın bir diğer önemli mücadelesi ise Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile Sancaktepe Belediyespor arasında Erzurum’da oynanacak.

Ankara’da alınan galibiyetin çok anlamlı olduğunu, ancak bu sonucun Oyak Renault randevusunun önemini bir kat daha artırdığını belirten Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Kimsenin yerinin garanti olmadığı ve herkesin herkesi yenebileceği bir lig mücadelesi içerisindeyiz. Takımlar, çok küçük puan farklarıyla sıralanıyor. Bu nedenle 1-2 haftalık kötü sonuçlar bile sıralamayı önemli ölçüde değiştirebiliyor. İşte bu noktada istikrarlı olmak gerekiyor ki, ligin ilk 10 haftasında maç başına 2,6 puan ortalamasını yakalayarak bunu başardık” dedi.

Kaynak: İHA