Kardemir Karabükspor Da Bakkal Dönemi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor sezon sonuna kadar teknik direktör Mesut Bakkal ile sözleşme imzaladı.

Bakkal, pozitif düşünceler içinde olduğunu Kardemir Karabükspor’a gelmesinde en büyük etkinin kurumsal bir takım olması ve buradaki çoğu futbolcuyu tanıması olduğunu belirtti.

Metin Türker Tesisleri'nde düzenlenen törene kulüp başkanı Nevzat Şahin ve Kardemir Karabükspor’un bazı yöneticileri katıldı.

İmza töreninde konuşma yapan kulüp başkanı ligin kendileri için yeni başladığını belirterek, "Allah bu kararımızdan dolayı bizi utandırmasın. Yeni teknik direktörümüz Mesut Bakkal'dır. Hayırlı uğurlu olur. Bize göre ligin yeniden başladığı bir sezon olur. Bu süreç zor ama kolay olacaktır inşallah. Hocamızın gayretleri ile rahatlarız diye umuyorum. Hocamıza biz de inanıyoruz. Hocamız tecrübeli bir hocadır. Sezon sonuna kadar anlaştık ama inşallah hocamız kalıcı olur.” dedi.

Tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal ise buraya isteyerek geldiğini belirterek, "Hem kurumsal bir kulüp, hem de oyuncuların çoğu çalıştığım ve bildiğim oyuncular. Yani ne yaptığını bilen ve iyi hedeflere giden bir kulüp. Teklif geldiğinde hiç düşünmedim, ben buraya anlaşmaya geldim dedim." diyerek şunları söyledi:"Bu takımın daha iyi yerlerde olacağını biliyorum, çok kaliteli oyuncular var. Biraz zamana ihtiyacımız var, belki çok kısa süreli maçlar oynayacağız ama ligin 3'te birini tamamladık. Zor bir dönemden geçiyoruz bu içerdeki kaliteli oyuncular bu saatten sonra gerekeni yapacaklardır. Ve yapmaları da gerekiyor. Hepsinin bir adı ve şanı var. Geçmişte yaptıklarını bu saatten sonrada yapmaları gerekir.Ben konuşmayı değil çalışmayı seven bir kişiyim. Pozitif düşünüyorum, ligten düşmeyi aklımdan bile geçirmiyorum. Taraftarı, kulübü ve futbolcuları ile birlikte hedeflerimiz büyük. A2 takımı ile idmana çıkan bir Deumi, Güven var onlara da kapımız açık başarılı olmak istiyorlarsa, çalışmak istiyorlarsa buyursun gelsinler ve kendilerinden bekleneni takımlarına versinler.”Bakkal, birlik ve beraberlik sağlandığı takdirde aşılmayacak bir zorluğun olmadığını da sözlerine ekledi. Mesut Bakkal, daha sonra kendisine hoş geldin çiçeği sunan ve Mavi Ateş kaşkolü takan Mavi Ateş Taraftarlar Derneği yöneticileri ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdi.