Karabükspor, Mesut Bakkal İle 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Kardemir D.

Ç Karabükspor, Michel Skibbe'nin ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirdiği Mesut Bakkal ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Kardemir D.Ç Karabükspor Metin Türker Tesisleri'nde düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşme imzalayan Mesut Bakkal, Karabükspor'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve isteyerek geldiğini söyledi.

Takımda kaliteli oyuncuların ve daha önce çalıştığı oyuncular olduğunu söyleyen Bakkal, "Hedeflere gidebileceğimiz bir kulüp. Teklif geldiğinde düşünmeden kabul ettim. Bu takım iyi olacaktır. Çünkü kaliteli oyuncular var. Kaliteli olan bu kadro gerekeni yapacaktır ve yapması da gerekiyor. Bu ligden düşme kesinlikle aklımdan geçmiyor. Tek başıma hiç bir şey yapamam. Bazı şeyleri birlikte yapacağız. Çünkü bu geminin içinde hepimiz varız. Batarsak hepimiz batarız ama batmayacağız. Maçlarımızı coşkulu oynayacağız, bir takım olacağız. Üzülmeyi ve sevinmeyi hep birlikte bileceğiz. Çok sıkışık bir lig. Şu anda 9 puanımız var ama üstteki takımlarla da fazla bir fark yok. Kaliteli oyuncularımız toparlanıp üst sıralarda yer alacağız" dedi.

Kardemir D.Ç. Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin ise her iki tarafa da hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Bize göre lig yeniden başladı.

Şu anda zor bir süreç ama bizim için kolay bir süreç olacaktır. Biz ve hocamız buna inanıyoruz. Hocamızın aldığı her konuya saygı göstereceğiz. İşimiz zor, kolay değil. Sıkıntılı ortamlardan çıkaranlar kahramandır. Hocamız bu tecrübeye sahip. Sadece biraz sabır bekliyoruz. Hedefimiz büyük kulüp olmak ve kalıcı olmak. Bunun için mücadele edeceğiz. Şu anda kaybedilmiş bir şey yok. Bu kadro bu lig için yeterlidir" diye konuştu.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından Kardemir D.Ç. Karabükspor Taraftarlar Derneği tarafından Mesut Bakkal’a çiçek takdim edilerek, başarı dileğinde bulundular .

Kaynak: İHA