Kamil Ocak Stadyumu, Bakıma Alınıyor

Gaziantepspor ve PTT 1.Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un maçlarını oynadığı Kamil Ocak Stadyumu bakıma alınıyor.

Son günlerde peş peşe oynan lig müsabakaları ve Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle zemini bozulan Kamil Ocak Stadyumu'nun bakıma alınacağı bildirildi.

Gaziantepspor Kulubü tarafından yapılan açıklamaya göre, stadın durumunun Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirildiği, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Bucaspor maçının ardından stadın bakıma alınmasının uygun görüldüğü kaydedildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un bundan sonraki maçlarını GASKİ Tesisleri'nde, Gaziantepspor'un da Gençlerbirliği maçını Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynayacağı ifade edildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: ''Kulübümüz 11 Kasım Pazar günü saat 14.00'da oynanacak Gençlerbirliği müsabakası Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynanacak. Adana 5 Ocak Stadı'nda gerek Adanaspor gerekse Adana Demirspor kullandığı için saha zemini uygun durumda değil. İçel Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda aynı ligde mücadele edilen bir takım bulunmasından ve mesafenin uzak olmasından dolayı bu stat da uygun değil. GASKİ Spor Tesisleri'nin de Süper Toto Süper Lig kriterlerine uygun olmamasından dolayı uygun bulunmamıştır. Bu nedenle Gaziantepspor-Gençlerbirliği karşılaşması, kriterlere uygun olan ve daha önce Türkiye Kupası finali oynanan Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda oynanması uygun görülmüştür.''