Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Şahan Açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, ''Oyuncularım insan üstü gayret sarf ederek maçı kazandı, onları tebrik ediyorum'' dedi.

Şahan, Bucaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, kısa sürede buldukları 2 golün ardından skoru korumak için geri çekildiklerini ifade etti.

Geçen hafta deplasmanda aldıkları galibiyetin ardından bu maçı da kazanmak istediklerini dile getiren Şahan, şöyle devam etti:

''Oyuncularım insan üstü gayret sarf ederek maçı kazandı, onları tebrik ediyorum. Sıralamada layık olduğumuz yere geleceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımıza güvenerek yol çıktık. Neler yapabileceklerini biliyorduk. Kupa ve iki lig maçını kazandık. Bize yakışanı yapıyoruz. Daha iyisini yapmak için mücadele ediyoruz. Üst sıraları zorlayacağız.''

-Bucaspor cephesi-

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise ilk 20 dakikanın kendileri açısından kötü geçtiğini söyledi.

Beklemedikleri bir başlangıç olduğunu ifade eden Karafırtınalar, ''İlk 20 dakikadan sonra iyi olduğumuzu düşünüyorum. Golü erken bulsaydık, en azından beraberlikle ayrılırdık. Bu kadar kötü oyuna rağmen 5-6 pozisyon var. Oyun olarak güzel ancak sonuç kötü oldu'' diye konuştu.

Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah / Yahya Oğuz

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA