Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu'ndan Açıklama

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Keçiörengücü'nü 2-0 yenerek tekrar liderliğe yükselen Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, ''Önemli eksiklerimize rağmen yolumuza fire vermeden devam ediyoruz'' dedi.

Eroğlu, yaptığı açıklamada, takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını belirterek, şöyle konuştu:

''İstikrarlı bir ekibiz. Altı hafta üst üste kazandıktan sonra gelen beraberliğe rağmen çabuk toparlandık ve zorlu bir deplasman maçını kazanmayı başardık. Önemli eksiklerimize rağmen yolumuza fire vermeden devam ediyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımızın yerine 11'de görev alanlar ve sonradan oyuna girenler dahil, takım halinde iyi bir performans gösteriyoruz. Ancak önemli olan bu ivmeyi sezon sonuna kadar sürdürebilmek.''

Keçiörengücü galibiyetiyle tekrar liderliğe yükselen Altınordu, Türkiye liglerinin namağlup 4 takımından biri olurken, en fazla kazanan, en çok puan toplayan, en çok gol atan ve en az gol yiyen ekipleri kategorilerinde de ön plana çıktı.

Balıkesirspor, BUGSAŞ ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile birlikte liglerin namağlup unvanını koruyan 4 takımından biri olan Altınordu, Keçiörengücü zaferiyle ligdeki 8. galibiyetini elde ederken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin ardından Darıca Gençlerbirliği ile birlikte en fazla maç kazanan ekip konumuna yükseldi.

İzmir ekibi topladığı 26 puanla ise Diyarbakır ekibinden sonra Türkiye liglerinde en fazla puan kazanan takım oldu. En fazla gol atan ekipler kategorisinde Darıca Gençlerbirliği'nin ardından Galatasaray'la birlikte 25 golle ikinci sırayı paylaşan İzmir ekibi, en az gol yiyen takımlar değerlendirmesinde de zirveye yaklaştı.

Bu sezon filelerinde sadece 5 gol gören Altınordu, sadece Bingöl Belediyesi , Balıkesirspor ve Anadolu Selçuklu'nun gerisinde kaldı.

Ligde 12 Kasım Pazartesi günü Oyak Renault'u konuk edecek Altınordu'da sarı kart cezalı duruma düşen kaptan Yusuf Büküşoğlu ve sakatlığı devam eden Engin Güngör forma giyemeyecek.

Muhabir: Ali Korkmaz

Yayıncı: Ramazan Ercan

Kaynak: AA