Tki Tavşanlı Linyitspor-şanlıurfaspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig'de TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 3-1 mağlup eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Bahri Kaya, zorlu deplasmandan 3 puanla evlerine dönmesinin sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Karşılaşmaya "Yenemiyorsan yenilmeyeceksin" parolasıyla çıktıklarını belirten Bahri Kaya, "Çok kolay gibi gözüken maç, bir ara 2-2'de olabilirdi. Tavşanlı takımı Son 15 dakika inanılmaz mücadele etti, bizi etkisiz kıldı. Sonuçta, deplasmandan 3 puanla evimize mutlu dönüyoruz. Fakat bu yetmez, eksikliklerimizi de her geçen gün tamamlayarak ileriye doğru gideceğiz" dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Hasan Sarı, maçı kaybetmelerine rağmen çok iyi mücadele ettiklerini, takımının, Manisaspor maçından mağlup ayrılınca Şanlıurfaspor maçını çıkış olarak gördüğünü ifade ederek, "Maç boyunca çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Goller kaçırdık, pozisyonlara girdik. Pozisyonlarda topu önde kaptırdığımız anlarda sıkıntı yaşadık. Bu sıkıntılar kendi kalemize gol olarak geri döndü. Bize güvenenleri mahcup ettik. Tavşanlı halkından, camiamızdan taraftardan özür diliyoruz. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA