Medical Park Antalyaspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Tamamlayarak Kampa Girdi

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam sahasında yapacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.


Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı bildirildi.

Kırmızı-beyazlı takımda Hakan, Sammy, Zeki, Koray, Ömer Şişmanoğlu, Ergün, Deniz Barış, Uğur, Isaac, Murat Duruer, Diarra, Tita, Emrah, İsmail, Aissati, Minev, İbrahim Dağaşan, Ali Tandoğan, Musa Nizam Trabzonspor karşılaşmasında ilk 18'e giren isimler oldu.

Yedek kaleci Polat, Pedro, Xavier, Emre Torun, Deniz Akın, Mehmet Eren, Zizic, Murat Akın ve hafif sakatlığı bulunan Emre Güngör ise yarın sabah 10.30'da Hasan Subaşı Tesisleri'nde antrenman yapacak.

-8 maçta 1 kez galip geldi-

Medical Park Antalyaspor, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Trabzonspor ile 8 kez karşı karşıya geldi ve bu maçlarda 1 galibiyet, 3 yenilgi ve 4 beraberlik aldı.

Kırmızı-beyazlı takım Trabzon ekibine 2008-2009 sezonunda sahasında 3-2, deplasmanda 1-0, 2009-2010 sezonunda ise deplasmanda 3-1 yenildi. Aynı sezon Trabzonspor ile iç sahada 1-1 berabere kalan Antalya ekibi, 2010-2011 sezonunda hem deplasmanda hem sahasında 0-0 berabere kaldı. Geçen sezon deplasmandan yine golsüz beraberlikle dönen Medical Park Antalyaspor, sahasındaki maçta rakibine 2-1 üstünlük kurmayı başardı.

Sezona iyi başlayan Antalya ekibi, son olarak geçen hafta Fenerbahçe deplasmanından 3-1'lik galibiyetle döndü. Medical Park Antalyaspor, 18 puan ve bir maç eksiğiyle ligde Galatasaray'ın ardından 2. sırada yer alıyor.

Medical Park Antalyaspor-Trabzonspor maçı yarın saat 20.00'de Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda yapılacak.

Muhabir: Yusuf Karadağ / İlknur Çetinbaş

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA