Hasan Sarı: ''Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum''

Sahasında Şanlıurfaspor'a 3-1 yenilen TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Hasan Sarı, ''Maç boyunca çok iyi oynadığımızı düşünüyorum'' dedi.

Hasan Sarı, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldiğinde takımının ilk iki maçta iyi oynadığını söyledi.

Takımının, Manisaspor maçından mağlup ayrılınca Şanlıurfaspor maçını çıkış olarak gördüğünü anlatan Sarı, şöyle konuştu:

''Maç boyunca çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Goller kaçırdık, pozisyonlara girdik. Pozisyonlarda topu önde kaptırdığımız anlarda sıkıntı yaşadık. Bu sıkıntılar kendi kalemize gol olarak geri döndü. Bize güvenenleri mahcup ettik. Tavşanlı halkından, camiamızdan taraftardan özür diliyoruz. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi edeceğiz.''

-Şanlıurfaspor cephesi-

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya da maça iki takımında kontrollü başladığını ve ilerleyen dakikalarda oyunun inanılmaz bir mücadeleye dönüştüğünü söyledi.

Maça, ''Yenemiyorsan yenilmeyeceksin'' parolasıyla çıktıklarını ifade eden Kaya, şöyle konuştu:

''Çok kolay gibi gözüken maç, bir ara 2-2'de olabilirdi. Tavşanlı takımı Son 15 dakika inanılmaz mücadele etti, bizi etkisiz kıldı. Sonuçta, deplasmandan 3 puanla evimize mutlu dönüyoruz. Fakat bu yetmez, eksikliklerimizi de her geçengün tamamlayarak ileriye doğru gideceğiz.''

Kaynak: AA