Bursaspor'dan Neşeli Antrenman

Bursaspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı.Yeşil-beyazlı futbolcuların antrenmanda bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Yeşil-beyazlı ekip, yarın saat 20.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıkları bugün akşam saatlerinde yapılan ve yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanla tamamlandı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman, ısınma koşularıyla başladı.

Isınma koşularının ardından antrenmana tam kadro katılan yeşil-beyazlılar, dar alanda el topu oynadı. El otu oyunu sırasında ortaya renkli görüntüler çıkarken, Bursasporlu futbolcularında bir hayli neşeli oldukları gözlendi. Daha sonra 5'e 2 pas pres çalışması yapılan çalışma, açma germe hareketleriyle sona erdi.

Yeşil-beyazlılar, antrenman sonrası Özlüce Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Kaynak: İHA