Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Kavalcı’dan Taraftara Sitem

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi üyelerinden Ahmet Kavalcı, taraftarların takımlarını desteklemek yerine yönetime tepki gösterdiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig 'de İçel İdman Yurdu 'nu 3 – 0 yenen Beşiktaş 'ta Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, taraftarların güzel futbol oynayan takımlarını desteklemek yerine yönetime yönelik bağırmalarına tepki gösterdi. Ahmet Kavalcı, “Biz iyi oynadıkça taraftarlarımız maça gelecek ve stadımız dolacaktır. Buna inanıyorum.” dedi.

Maçla ilgili olarak da Ahmet Kavalcı, “Çok kolay giden bir maçtı. İkinci yarı ilk dakikalarda Oğuzhan 'ın gördüğü kırmızı kartla takımımız10 kişi kaldı. Futbolcular iyi mücadele ettiler. Bugün başkanımızın doğum günüydü. Sabah futbolcularla konuştuk, galibiyeti başkanımıza hediye ettiler. Canla başla oynadılar hepsini tebrik ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Karşılaşmada 1 gol atan bir de asist yapan genç futbolcu Oğuzhan 'ın performansıyla ilgili soruya da Kavalcı, “Sadece Oğuzhan değil, bütün takım iyi oynadı. Oğuzhan da iyi oynadı.” cevabını verdi.

ALİ KAHRAMANLI: BEŞİKTAŞ 'I TEBRİK EDİYORUZ

İçel İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı ise kötü oynadıklarını belirterek, Beşiktaş 'ı tebrik etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ali Kahramanlı, “Bugünkü maç bizim için çok önemliydi.. Tabii ben öncelikle Beşiktaş 'ı tebrik ediyorum. Biz tabii ki iyi oynayamadık. İyi oynasaydık kazanırdık. Beşiktaş 10 kişi olmasına rağmen daha fazla mücadele ettiler ve iyi oynadılar.” diye konuştu.