Beşiktaş-Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında İçel İdmanyurdu deplasmanda Beşiktaş’a 3-0 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan İçel İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, İstanbul'a kazanma düşüncesiyle geldiklerini belirterek, “Biz kaybettiğimiz için Beşiktaş kazandı. Kaybetme adına çok şey yaptık” dedi.

Beşiktaş'ın erken kazandığı ve 1-0 öne geçtiği golün kendileri tarafından ikram edildiğini dile getiren Sağlam, “Bu golün ardından, böyle seyirci karşısında toparlamak kolay olmuyor. Beraberliği yakalayabileceğimiz birkaç pozisyon vardı. Bunu da başaramadık. Ardından 2 ve 3. golü yedik. Rakibin 10 kişi kalmasından sonra doğru şeyler yaptık. Ancak durumu 3-1'e getiremedik. 3-3 beraberliği sağlayacağımıza inansaydık kesinlikle buradan puan alıp gidecektik. Ancak maalesef planlarımızın dışında oldu” diye konuştu.

İçel İdmanyurdu futbolcusu Mustafa Keçeli, Beşiktaş'a karşı istedikleri mücadeleyi sergileyemediklerini vurgulayarak, “İyi konsantre olamadık. Ciddi pozisyonlar verdik. İyi takım görüntümüz var ama neticeye yansıtamıyoruz” şeklinde konuştu.

İçel İdmanyurdu 'nun tecrübeli oyuncusu Murat Erdoğan ise maçın hemen başında 1-0 geriye düştüklerini, daha sonra maçı çevirmenin zorlaştığını anlatarak, iyi konsantre olamamanın sıkıntısını yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: İHA