Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi’ni 3-1 Yenen Vakıfbank Dolu Dizgin

VakıfBank, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği Rusya zaferinden sonra ligde de Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi’ni 3-1 yenerek ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Hafta içinde Avrupa’nın bir numaralı kupası Şampiyonlar Ligi’nde, zorlu Rusya deplasmanından galibiyet çıkararak ikide iki yapan sarı - siyahlılar, Türkiye Birinci Ligi’ndeki ikinci maçında da Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi’ni 3-1’lik sonuçla geçerek galibiyet serisine devam etti. BJK Akatlar Arena’da oynanan karşılaşmada üstün bir oyun ortaya koyan VakıfBank, hücumdaki etkinliğini iyi kullanarak maçı kazanmayı bildi. Setleri 14 - 25, 25 - 23, 12 - 25, 16 - 25 maçı da 3-1 kazanan sarı - siyahlılar, ikinci galibiyetini alarak puanını 6’ya çıkardı.

Karşılaşmayı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Amatör Şubeler Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Bahçeşehir Üniversitesi İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel ve Bahçeşehir Üniversitesi Spor Direktörü İsmail Türker Kurşun da takip etti. Bu arada VakıfBank, 7 Kasım Çarşamba günü Burhan Felek Spor Salonu’nda Fenerbahçe’ye konuk oluyor. Dünya Kulüplerarası Kadınlar Voleybol Şampiyonası nedeniyle ertelenen dev maç 7 Kasım'da oynanacak.