Balıkesirspor: 2 - Altay: 1

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Balıkesirspor evinde Altay'ı ağırladı. Çekişmeli geçen karşılaşmada kırmızı - beyazlılar rakibini 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Maçın ilk yarısının bitimine yakın Balıkesirspor'un kazandığı penaltı sonrası Balıkesirspor ve Altay'lı seyirciler arasında olaylar çıktı. Yaklaşık 300 Altay'lı taraftar koltukları kırıp sahaya attı. Bunun üzerin olaylara müdahele eden polis biber gazı sıktı. Çıkan arbedede 10 Altaylı taraftar yaralandı. Bazı taraftarlar ambulanslar ile hastaneye kaldırıldı.Tempolu ve heyecanlı geçen karşılaşma sonunda Balıkesirspor sahadan galip ayrılırken protokol tribününde olaylar çıktı.

Maçı bitiş düdüğü ile birlikte protokol tribünü bir anda karıştı. Konuk ekip Altaylı yöneticiler ile Balıkesir'deki bir yerel gazete çalışanları arasında arbede yaşandı.Olaylar sonrası Altay'lı yönetici ve futbolcular yaklaşık birbuçuk saat stattan çıkarılmadı. Altaylı taraftarlar ise 3 saat sonra polis eşliğinde otobüslerine bindirilerek sehir dışına kadar çıkartıldı.