Eboue ve Dany: Her Maça Konsantre Olmak Zorundayız

Galatasaraylı Eboue ve Dany, her maça konsantre bir şekilde çıkmaları gerektiğini söyledi.


Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın bitimindeki basın toplantısına katılan Eboue, "Aldığımız beraberlik var bu bizi üzdü tabiki. Üç puanı isteyen Galatasaray'dı. Ancak en azından bir puanı alanı aldık. Maçlara konsantre olmak çok önemli. Her maça konsantre olmak çıkmak gerekiyor. Bu bize güzel örnek oldu." diye konuştu.

Eboue, saha içinde kendisinin neler yapacağını bildiğini, kimsenin neler yapacağını kendisine öğretemeyeceğini sadece kendisini teknik direktörünün yargılayabileceğini ifade etti.

Bir gazetecinin "Seni çok agresif görüyoruz" demesi üzerine yıldız oyuncu, "Büyük takımda oynadığınız zaman sonuçlar iyi gitmediğinde herkes birşey söylüyor. Ben defansta oynuyorum. Her zaman agresif olmam gerekiyor." diye konuştu.

Eboue, Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü Braga ile oynanacak maç içinse şunları ifade etti:
"Çok iyi mücadele edip, önemli olan çalışmamız. Kazanıp kazanmak Allah'ın takdiridir. Ancak mutlaka çok çalışmalıyız. Bizi orada kolay bir maç beklemiyor."

Basın toplantısına katılan Dany de "Çarşamba günü Braga maçında çok zor bir maç bizi bekliyor. İlk maçta 2-0 mağlup olmuştuk. Ondan sonra yenilen 2 gol vardı kaybetmiştik. Çok önemli maçı oynayacağız. Konsantre olup bu maçı düşünmemiz, gerekiyor." diye konuştu.

Genç oyuncu, her maça aynı şekilde konsantre olmaları gerektiğini ifade etti.