Bursaspor'da Hedef, Çifte Galibiyet

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor ile yapacakları maçın ardından, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak yeşil-beyazlılar, Bursa'ya çifte zaferle dönmek istiyor.

Ligin 14. haftasında Akhisar Belediyespor ve Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak Bursaspor, Manisa'ya hareket etti.

Sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılar, 23 futbolcudan oluşan kafileyle kara yolu ile Özlüce Tesisleri'nden Manisa'ya hareket etti. Sakatlığı devam eden Şilili forvet Sebastian Pinto'nun tedavisine Manisa'da devam edileceği için bu futbolcu da kafilede yer aldı.

Akhisar Belediyespor maçı için Manisa'da konaklayacak Bursaspor, kente vardıktan sonra kamp yapacağı otele yerleşecek ve maç saatini bekleyecek. Akhisar Belediyespor maçının ardından İzmir'e geçecek kafile, 2 günlük kampın ardından 3 Aralık Pazartesi günü Nazilli'ye hareket edecek.

-İki maçı da kazanmak istiyoruz-

Takımın tecrübeli oyuncularındın Hakan Aslantaş, hareket öncesinde yaptığı açıklamada, iki maça da kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Aslantaş, ''Takımımızın morali iyi durumda. Ligdeki durumumuz çok iyi değil ama alacağımız 3 puan ile üst sıralara yaklaşmak istiyoruz. Bu sezon lig çok tuhaf. Bir maç kazandığımız takdirde üst sıralara yaklaşırken mağlubiyet anında geriye düşüyorsunuz. Ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Kupada da geçen sezonki gibi başarılı olmak istiyoruz'' dedi.

Ferhat Kiraz ise telafisi olmayacak 2 maç yapacaklarını belirterek, Bursa'ya çifte zaferle dönmek istediklerini söyledi.

Muhabir: Doğukan Altınay / Halil İbrahim Başer / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Yayıncı: Erdem Gültekin

Kaynak: AA