Beşiktaş - Barcelona Regal Maç Sonu

Turkish Airlines Euroleague D Grubu mücadelesinde Beşiktaş, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Regal Barcelona’ya 78-48’lik skorla mağlup oldu.

İspanya’da oynanan ilk karşılaşmada da rakibine 72-60’lık skorla mağlup olan temsilcimiz, bu Sonuçla 4 galibiyet ve 4 yenilgiyle 3. sıradaki yerini korudu. Regal Barcelona ise 8. maçından da galibiyetle ayrılarak Turkish Airlines Euroleague’de tek yenilgisiz takım olma özelliğini sürdürdü.Maçtan Sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Erman Kunter, "Gerçeklerle yüz yüze geliyoruz. Bamberg maçında da bunu söyledim. Kendi seviyemizde oynadığımız takımlarla sorun yok. Ama rakibimiz bilerek oynuyor. 10 sayı- 15 sayı geriye düştüğünüzde geri dönmek kolay olmuyor. Biz biraz oyunun başında momentumu kendimiz kaçırdık. Olmayınca da fark geldi. Rakibimizin direnci çok fazla ve hataya zorlayan bir yapısı vardı.” dedi.

Regal Barcelona koçu Xavier Pascual ise, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Beşiktaş taraftarını kutluyorum. Son dakikaya kadar takımlarını desteklediler ve müthiştiler. Savunmada çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Rakibimiz de dışarıdan iyi bir oyun ortaya koyamadı. Beşiktaş iyi bir takım. Ancak bugün günlerinde değillerdi. Biz de iyi oynayarak galibiyete ulaştık. Son yıllarda İspanya Ligi’ni domine ediyoruz. Ama birkaç maçı da Son saniyelerde kaybettik. Bunu da konsantrasyona bağlıyorum.” diye konuştu.