Akhisar Belediyespor Store Açıldı

Akhisar Belediyespor’un Store mağazası 'Akhisar Belediyespor Store', Akhisar Belediyesporlu sporcuların ve yöneticilerin katıldığı bir törenle açıldı.

Akhisar Belediyespor Store açılışına Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Akhisar Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Belde Belediye başkanları, Ticaret Borsası Başkanı Emin Demirci, AKP İlçe başkanı İ. Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu, MHP İlçe Başkanı Ali Çavdar, Esnaf Oda Başkanları, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri, Eski Akhisar Belediyespor başkanları, Akhisar Belediyespor Taraftarları Derneği, Akhisar Belediyespor’un Futbolcu ve basketbolcuları ve taraftarları katıldı.

Birinci Nakliye Caddesi'ndeki mağazanın açılışı öncesinde, Şeyhisa Cami İmamı Bayram Uçak açılış duası yaptırdı. Daha sonra Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, birlikte kurdeleyi kesti. 50 TL’lik alışveriş yapana Akhisar Belediyespor-Bursaspor arasında oynanacak karşılaşmanın biletinin hediye edileceği Store açılışında, ilk alışverişi Akhisar Kaymakamı Kamil Köten yaptı. Akhisar Belediyespor Store Sorumlusu Bülent Aslantaş, alış veriş yapan Kaymakam Köten’e Akhisar Belediyespor-Bursaspor maç biletini hediye etti. Mağazanın projesini hazırlayan Akhisar Belediyesi mimarları Nergis Hızlı ve Nur Hatdere’ye Kaymakam Köten ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu imzalı ve isimlerinin yazılı olduğu lisanslı forma hediye edildi.

Açılışta konuşan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor’un Store mağazasının açılışı için bir araya geldiklerini hatırlatarak, “Bizler Akhisarlılar olarak çok şanslı insanlarız. Asil insanların yaşadığı tarihi derinliği olan bir kentte yaşıyoruz. Bu kentte bir kent kültürü var. Kent kimliğimiz oluşmuş durumda. Ve aynı zamanda bir spor kültürümüz de oluşmuş durumda. Bizlerde bu spor kültürünün bu kent kimliği üzerine Akhisarspor’umuzun başarısını inşa ettik. Bu başarı bütün Akhisar’ın başarısıdır. Burada Akhisarspor’umuzun eski başkanlar, yeni başkanları hep bir arada. Eski sporcularımız buradadırlar. Bu şehir bu başarıyı hak ediyordu ve hak ettiği başarıyı aldı. Ben buradan bütün Akhisar’a teşekkür ediyorum. Buradaki kalabalıkta bunu göstermektedir. İnşallah bu başarımız Akhisar var oldukça devam edecektir. Ben hepinize katıldığınız için tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Akhisar Kaymakamı Kamil Köten ise, şöyle konuştu:

“Belediye başkanımızın dediği gibi kentlilik kimliğine katkısı olduğu, kent kimliğine katkısı oldu. Bizi şu ana kadar mahcup etmediler. İnşallah bundan sonrada mahcup etmeyecekler. Ama bizimde her anlamda maddi ve manevi anlamda desteklememiz kesinlikle gerekiyor. İnsanlara layık olduğu şekilde temsil edilirler. Bizde bu temsile layık olmalı, her türlü fedakarlıkta bulunmalıyız. Bende hayırlı uğurlu olsun diyorum. Tekrar şu ana kadarki başarılarından dolayı Sayın Belediye Başkanımıza, Akhisar Belesiyespor Kulübü başkanımıza, sporcularımıza, yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Tebrik ediyoruz başarılarının devamını diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar diliyorum.” Açılış töreninde konuşan Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, önemli bir dönemeçte olduklarını belirterek, “Biz Bursaspor maçından galibiyet ile ayrılacağımıza inanıyoruz. İnşallah üç puan alıp daha üst bir sıralara çıkıp devre arasına puan alıp öyle girmek istiyoruz. Son haftada hocalarımızla görüşüp eğer gerekiyorsa transfer yapacağız. Yani gerektiği noktada abartmadan işimiz Akhisar Belediyespor’a faydalı olacak transfer yapağız. Hem sakatlıklarımız var onlar düzelecek. İnşallah ikinci yarıya iç sahamızla başlayıp kulübün kalıcı takımı olduğumuzu göstereceğiz. Halkımız sonuna kadar desteklere devam etsinler” diye konuştu.

Kaynak: İHA