Gürcistan'da Kütahya'yı Temsil Edecekler

TÜBAT Tekvando Turnuvası'nda Kütahya'yı temsil edecek olan sporcular Hasan Akarsu ve Zişan Duman, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

TÜBAT Taekwondo ligi 3 - 4 Kasım 2012 Tarihleri arasında Gürcistan’ın Batum şehrinde yapılacak olan ve Gürcistan, İran ve Türkiye’den de TÜBAT ligi üyelerinin katılacağı turnuvada Tavşanlı’yı temsilen iki sporcu yarışacak. Sporcular Hasan Akarsu ve Zişan Duman, Tavşanlı ismi ile mücadele edecekleri turnuva için Gürcistan’da bulunurlarken, konu ile ilgili olarak Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'e bilgi verdi. Başkan Güler, “Tavşanlı Belediyesi ismi ile turnuvaya katılacak olan sporcu arkadaşlarımıza destek vermekten dolayı mutluyuz. Turnuvada hem Tavşanlı’yı tanıtacak hem de ilçemiz adına ter dökecekler. Ben kendilerine şimdiden şahsım ve hemşerilerim adına başarılar diliyor, hem de teşekkür ediyorum” dedi.

Spora, özellikle de gençlere destek verdiklerini ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Güler, ilçenin ismini uluslararası arenada da duyurmak için çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: İHA