Fenerbahçeli Futbolcu Selçuk Şahin'den Açıklama

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'nin galibiyet golünü atan Selçuk Şahin, ''Biraz zor oldu ama sonuçta galip geldik'' dedi.

Selçuk Şahin, maçtan sonra basın toplantısına birlikte katıldığı Sezer'in doğum gününü kutlayarak başladığı konuşmasında, galibiyetle arkadaşlarına güzel bir hediye vermiş olduklarını söyledi.

Son döneme baktıklarında bazı maçlarda iyi olduklarını, bazı maçlarda ise düşüş yaşadıklarını belirten Selçuk Şahin, ''Bugün de inişli çıkışlı bir grafik çizdik. Skora dayalı bir maç oynadık. Çünkü nefes almak istiyorduk, bunu da başardık. Biraz zor oldu ama galip geldik. Güzel bir galibiyet oldu. Daha iyi olacağız'' diye konuştu.

Sezer Öztürk ise sakatlıktan dolayı uzun süre futbola ara verdiğini hatırlatarak, ''Şu anda toparlanmış durumdayım. Hocama böyle zor bir dönemde bana şans verdiği için teşekkür ediyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. İstediğimiz sonuçları alamamıştık. Bu karşılaşmayı çıkış maçı olarak değerlendiriyorduk. Amacımız çok iyi futbol değil, 3 puandı. Ancak daha iyi oynamamız gerektiğini biliyoruz'' ifadesini kullandı.

Muhabir: Ali Korkmaz / Halil İbrahim Avşar

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA