Denizlispor İle Torku Konyaspor Puanları Paylaştı

PTT 1. Lig’in 10 haftasında Denizlispor ile Torku Konyaspor 1-1 berabere kaldı.

Maç Sonrası konuşan Denizlispor’un Teknik Direktörü Selahattin Dervent, futbol olarak seviyelerinin iyi olduğunu belirterek, “İyi futbol iyi mücadeleyle galip gelmek istedik. Biz her maçımıza 3 puan için çıkarız. Bundan Sonra da tüm maçlarımızda en iyi oyunumuzu oynayarak 3 puanı almak için çalışacağız. 1 puan için üzüntülü değilim. Aslanlar gibi futbolcularım var. İnşallah bundan Sonraki maçlarda 3 puana uzanarak ligin üst sıralarında yer alırız” dedi

Denizlisporlu futbolcular Süleyman ve İsmail Haktan ise çok güzel götürdükleri maçı Son dakikada yedikleri golden Sonra kaybettikleri için üzüntülü olduklarını ancak bu puan kaybını gelecek haftalarda telafi edeceklerini söylediler.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Denizli’ye 3 puan için geldiklerini belirterek, “Takımım özellikle ilk 30 dakikada çok iyi oynadı. Basit bir hatadan yediğimiz gol Sonrası işler tersine gitti. İki takımda skoru kendi lehine çevirecek fırsatları yakaladı. Golü Son dakikalarda bulmak bizim için iyi oldu. Bundan Sonraki maçlarda da 3 puan için sahaya çıkarak ligin üst sıralarına çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Torku Konyasporlu futbolcular Coşkun ve Atilla da ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, maçın hakkının beraberlik olduğunu söylediler .

Kaynak: İHA