Yine o muhteşem rövaşatayı denedi...

Paris Saint Germain'in St. Etienne'ye penaltılar sonucu elendiği Fransa Kupası maçında Zlatan Ibrahimovic, yine bisiklet golü düşündü fakat defans bu sefer izin vermedi.

Paris Saint Germain, ilk yarıda özellikle yıldız futbolcusu Zlatan İbrahimovic ile önemli pozisyonlar yakalasada gole ulaşamadı. Kalan dakikalarda gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda iki ekibinde önemli atakları vardı. İki takımda yakaladığı önemli pozisyonları gole çevirme becerisini gösteremedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi. Uzatma dakikalarında iki takımda kontrollü bir oyun sergiledi. Böylece yarı finale çıkacak takımı penaltı atışları belirledi.

Saint Etienne, penaltı atışlarında Paris Saint Germain'e 5-3 lük üstünlük sağlayarak yarı finale yükselen takım oldu. Yeşil-Beyazlı ekibin penaltı gollerini sırasıyla Cohade, Ghoulam, Brandao, Perrin ve Aubameyang kaydederken; Paris Saint Germain'in penaltı gollerini ise İbrahimovic, Nene ve Armand attı.

Bu sonuçla beraber Saint Etiene Fransa Lig Kupası'nda yarı finale yükselirken, Paris Saint Germain kupadan elenen takım oldu.