Tunus Spor Bakanı Tarak Dhiab'dan Galatasaray’a Ziyaret

Tunus Gençlik ve Spor Bakanı Tarak Dhiab, Galatasaray Kulübü’nü ziyaret etti.

Kurmaylarıyla birlikte Türk Telekom Arena'yı ziyaret eden Dhiab, Stat Müdürü Mustafa Turgun'un eşliğinde stadı gezdi. Locaları ve soyunma odalarını gezen eski milli futbolcu, daha sonra sahada top sektirerek hünerlerinden sergiledi.

Dhiab, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal'ı da makamında ziyaret etti. Ziyarette Aysal, Tarak Dhiab'a isminin yazılı olduğu bir forma hediye ederken, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve İkinci Başkan Ali Dürüst'ün de bulunduğu odada samimi bir sohbet gerçekleşti.

Konuyla ilgili GS TV’ye açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Tunus Gençlik ve Spor Bakanı Tarak Dhiab'ı ağırlamaktan son edere mutlu olduğunu belirterek, "Bakanımızın iyi bir sporcu olması ve futbola yakın olması bizi son derece duygulandırdı. Kendisi az önce yaptığımız konuşmada stadımızı ve kulübümüzün organizasyonunu çok beğendiğini söyledi.

Ayrıca bakanımızın tuttuğu takımın da renklerinin Galatasaray’la benzeştiğini belirtti.

Biz de kendisine Tunus’a gidip oradaki en iyi takımla oynamak istediğimizi söyledik. Umarım Galatasaray olarak en kısa sürede bu düşüncelerimizi gerçeğe çevirmiş oluruz" dedi.

Tunus Gençlik ve Spor Bakanı Tarak Dhiab ise Galatasaray’a bu organizasyon için teşekkür ederken, sarı-kırmızılı kulübün tüm dünyada olduğu gibi Tunus'ta da aldığı kupalarla çok tanınmış bir kulüp olduğunu söyledi ve daha nice önemli başarıları temenni etti .

Kaynak: İHA