Şenol Güneş: Hak Ettiğimiz Bir Galibiyetle Tur Atladık

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hak ettikleri bir galibiyetle tur atladıklarını söyledi.

Güneş, Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu’nda 4-0 kazandıkları Şanlıurfa maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “4-0’lık skor, tur atlamak, bunlar olumlu şeyler. Goller gelene kadar iyi ama ondan Sonra oyun temposunun düşmesi ile rakibe oynama şansı verdik. Onun dışında oyun kontrolü bizdeydi. 4-0’lık skora rağmen daha fazla gol atabilirdik veya özellikle ikinci yarıda gol de yiyebilirdik.” dedi.

İki takım arasında kalite farkı olmasının normal olduğuna işaret eden deneyimli hoca, şöyle devam etti: “Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık, tur atladık. Ama zaman zaman eksiklerimiz de oldu. Bu eksiklerimizi de görmüş olduk. Sahada kullandığımız oyuncular için de olumlu bir maç oldu.”Futbolculardan Zeki Yavru, ligdeki Son maçlarında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatarak, “Camiamızı çok üzdük. Bunu telafi etmek için elimizden gelenin en iyisin yapacağız.” dedi.

Aykut Akgün de Son lig maçını kaybettiklerini değinerek, “O maç moral ve güven açısından bizim için önemliydi. Farklı bir skor oldu ama bu maç geride kaldı. Ligde haftaSonu önemli bir maçımız var, onu kazanarak ligde yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı .