Ceyhan Belediyesi’nde Fenerbahçe Mesaisi Başladı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Ceyhan Belediyesi, çıkışını sürdürmek istiyor.

Ceyhan Belediyesi ve Ceyhan Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, hafta sonu Fenerbahçe ile çok önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek, "Ligde yenilmeyecek takım yok. Şu anda ligin namaglup tek takımı Fenerbahçe. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama biz de iyi takımız Fenerbahçe’yi yenip çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Lige iyi başlamadıklarını belirten Başkan Sözlü, alınan galibiyetlerle üst sıralarda yer bulmaya çalıştıklarını ifade etti.

Deplasmanda oynanan Botaş ve kendi sahalarında oynan Canik maçlarının Ceyhan Belediye açısından en iyi maçlar olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, “Bu maçların üzerine çıkarsak Fenerbahçe'yi yenmemiz içten bile değil. Ben takımıma güveniyorum. Geçen seneki gibi sıkıntılı günler yaşamak istemiyoruz. Fenerbahçe ligin en güçlü ekibi, kendi gücümüzü de biliyoruz. Kapasitemizin üzerine çıkarsak istediğimiz sonucu alabiliriz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Ceyhan Belediyesi, 2 Aralık Pazar günü saat 14.30’da Ülker Arena’da oynanacak olan Fenerbahçe karışlaşmasına Antrenör Atilla Keskin yönetiminde günde çift idmanla hazırlanıyor .

Kaynak: İHA