Sbk, Kalaycıoğlu İle Yollarını Ayırdı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Baş Antrenör Zafer Kalaycıoğlu ile yollarını ayırdı.

Baş Antrenör Zafer Kalaycıoğlu ile bugün itibariyle sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini belirten SBK Basketbol Sorumlusu Saim Uzun, “Hocamızla bugün itibariyle sözleşmesini feshettik. Bunda üst üste alınan mağlubiyetlerin herhangi bir nedeni yok. Bu tamamen hocanın ve yönetimin karşılıklı anlaşması gereği oldu. Hocamıza başka kulüplerden teklifler var. Bizim de maddi olarak biraz daha aylık ödemelerimizdeki rakamları aşağı çekmek amaçlı hocayla karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshettik. Bugün itibariyle yönetim kurulunun aldığı karar gereği, SBK’nın yardımcı antrenörü olan Murat Kumbasar sezon sonuna kadar anlaşması baş antrenör olarak değiştirilip devam edecek. Kumbasar hocamıza güveniyoruz. Kadroda herhangi bir değişiklik yapmayı düşünmüyoruz. Elimizdeki oyuncularımızı muhafaza edip, ekstra kulübün ekonomik durumu ve maliyetinde oyuncular araştırıyoruz. Ufak tefek değişiklikler olacaktır” dedi.

Öte yandan Samsun Basketbol, hafta sonu Homend Antakya Belediye ile deplasmanda karşılaşacakları maçın hazırlıklarını Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nda sürdürüyor .

Kaynak: İHA