Real fazla sıkmadı

spanya Kral Kupası'nda Real Madrid, 4-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Alcoyano'yu 3-0 mağlup etti ve 5. tura yükseldi. Eflatun-beyazlı ekibe galibiyeti getiren goller, Callejon(2) ve Di Maria'dan geldi.

İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid, 4-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Alcoyano'yu 3-0 mağlup etti ve 5. tura yükseldi. Eflatun-beyazlı ekibe galibiyeti getiren goller, Callejon(2) ve Di Maria'dan geldi.

Real Madrid, 4-1 kazandığı ilk maçın rahatlığıyla sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Ev sahibi, mücadelenin ilk yarısında tempoyu fazla yükseltmedi ve rakibi karşısında rahat bir oyun sergiledi. İlk 45 dakikalık bölüm, golsüz sona erdi.

İkinci yarıda ise oyuna gire Di Maria ve Benzema, Real Madrid'in hücum hattını hareketlendirdi. 72. dakikada Arjantinli Angel Di Maria, takımını 1-0 öne geçirdi.

Konuk takım Alcoyano'da Javi Selvas, ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın kalan dakikalarında da çok rahat oynayan Real Madrid, duraklama dakikalarında farkı artırdı. Jose Callejon, 89 ve 90+1'inc, dakikalarda attığı gollerle takımını 3-0 öne geçirdi. Bu goller, aynı zamanda mücadelenin skorunu belirledi ve Real Madrid, Kral Kupası'nda bir üst tura adını yazdırdı.