Prosıneckı: 'Fenerbahçe Maçında Kendi Gücümüzü Ortaya Koyacağız'

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Fenerbahçe’nin nasıl oynadığı bizim için yeni bir şey değil, biz maçta kendi gücümüzü ortaya koyacağız" dedi.

Kadir Has Tesisleri’nde Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Kayserispor’da teknik direktör Robert Prosinecki, Sivasspor maçındaki bireysel hataları tekrarlamamak ve hataları en aza indirmek için çalıştıklarını söyledi.

Hırvat teknik adam, "Fenerbahçe maçı hazırlıkları iyi gidiyor. Hatalar konusunda en Son oynadığımız maç haricinde Son 3 maçta toplam bir kere rakip kaleye şut çekti. Çok iyi oynadığımız periyotlar oldu. Son maç istediğimiz gibi değildi. Bireysel hatalardan goller yedik, tehlikeli bölgelerde top kaybı yaptık, maçı kendi kendimize rakibe teslim ettik. Üç maçta yaptığımız gibi çalışırsak başarılı olacağız. Hatalarımızı analiz ederek tekrarlamamak lazım. Hataları yaptıktan Sonra maça geri dönmek çok zor oluyor” diye konuştu.

Fenerbahçe’yi tanıdığını ve bildiğini ancak takımdaki oyuncuların Fenerbahçe’yi kendisinden daha iyi tanıdığını söyleyen Prosinecki, "Fenerbahçe’nin nasıl oynadığı bizim için yeni bir şey değil. Biz kendi takımımıza odaklanıyoruz. Kendi gücümüzü ortaya koymanın çabası içindeyiz. İyi bir skor almaya çalışacağız” dedi.

Sivasspor maçında SteinsSon ve Riveros’un yokluğu nedeniyle sıkıntı çekilip çekilmediğinin sorulması üzerine ise Prosinecki, "Sivasspor maçındaki bütün sıkıntıları iki futbolcunun bireysel hatalarına bağlamak yanlış olur. Elinizde başka oyuncu yoksa mevcut kadrodaki oyuncuları oynatıyoruz. Oynadığımız kötü futbol ve bireysel hatalar yüzünden mağlup olduk. Şimdi Fenerbahçe maçı için kimler hazırsa onlarla sahaya çıkacağız” şeklinde cevap verdi.

Bu arada, Kayserispor’da kaleci antrenörlüğü konusunda ismi geçen eski file bekçisi Souleymanou Hamidou da tesislere geldi. Souleymanou, Kayserispor’un antrenmanını izleyerek, teklif için kulüp yetkilileri ile görüştü .

Kaynak: İHA