Milli Amigo Halkla Buluşacak

42 yıl boyunca 40 ülkede milli takımlara destek veren ve 'Milli amigo' olarak bilinen Birol Ertan, perşembe ve cuma günleri Beşiktaş ve Dolmabahçe'de sevenleri ile yaşadıklarını paylaşacak.

Türk sporunun ünlü simalarından Milli Amigo Birol Ertan, 29 Kasım Perşembe günü saat 13.00'te Beşiktaş Parkı'nda, 14.00'te ise Dolmabahçe'de sporseverlerle buluşacak. 42 yıldır tüm spor dallarında milli takımlara, yurtiçinde ve 40 yabancı ülkede yaptıkları müsabakalarda elinde bayrağı, sırtında milli forması ile destek veren Birol Ertan, bu buluşmada yaşadıklarını halkla paylaşacak.

Özellikle yurt dışındaki gurbetçiler tarafından büyük ilgi gören Milli Amigo, Son dönemde yaşadığı güçlüklere dikkat çekip, hiç bir menfaat beklemeden peşine takıldığı sporculara ve milli takıma nasıl destek verdiğini anlatacak. Türkiye'de milli takım sevgisinin ve ay - yıldız aşkının eskisi gibi olmadığından şikayet eden milli amigo Birol Ertan, herşeyin para olmadığını, kendisinin bu tutkusunun da maddi değil manevi olduğunu anlatacak.Milli Amigo Birol Ertan'ın sporseverlerle buluşması 30 Kasım Cuma günü aynı saat ve mekanlarda tekrarlanacak.