Hakkari'de Basketbol Turnuvası Sonuçlandı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, ''Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'' sonuçlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu'nda düzenlenen, il merkezi ve bağlı ilçelerden kızlarda 10, erkeklerden 9 takımın katıldığı basketbol turnuvası sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenledikleri maçlara, il ve ilçelerden toplam 19 takımın katıldığını belirtti.

Güldal, ''Bir hafta boyunca süren turnuvada, çok keyifli anlar yaşandı. Küçük yaşta basketbolla tanışmak ve oynamak çocuklarımızın spora olan sevgisini artırdı. Çekişmeli geçen maçlarda, şampiyon takımlarımız belli oldu. Bu takımlar ileri ki bir tarihte, ilimizi bölge maçlarında temsil edecek'' diye konuştu.

Bir hafta boyunca devam eden turnuvada yıldız kızlardan Şemdinli Cumhuriyet ve Hakkari Gazi İlköğretim Okulu ile Durankaya YİBO dereceye girerken, yıldız erkekler de ise Şehit Çetin Deniz, 23 Nisan ve Şehit Selahattin İlköğretim Okulu takımları birincisi oldu.

Muhabir: Nevzat Taş

Yayıncı: Berin Arslan Çetin

Kaynak: AA