Es''in ''Gol Makineleri''

Deniz Açık - Spor Toto Süper Lig'in en fazla gol atan 3'üncü takımı olan Eskişehirspor'da, Diomasy Kamara ve Necati Ateş 7'şer golle takımın en skorer futbolcusu oldu. Rodrigo Tello da 6 asistle gollere destek sağladı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Spor Toto Süper Lig'in 2012-2013 sezonunun 13'üncü haftasında attığı toplam 25 golle, Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonra en golcü 3'üncü takım olan Eskişehirspor, sıralamada 5'inci sırada bulunuyor.

Ligdeki ilk 5 maçında yediği 12 golle eleştirilen Eskişehirspor'un Belçikalı kalecisi Ruud Boffin de, son 8 maçta ağlarında sadece 6 gol gördü

-Necati'den 7 gol, 4 asist-

Senegalli Milli futbolcu Diomansy Kamara ve Necati Ateş 7'şer golle takımın ''gol makinesi'' oldu. Kırmızı-siyahlı takımın, genç yıldızı Alper Potuk 3, Erkan Zengin, Tello ve Servet Çetin 2'şer, Dede ve Patryk Malecki de 1'er gol attı.

Es-Es'lerin attığı gollere Şilili futbolcu Tello da 6 asistle önemli katkı sağladı. Eskişehirspor'da Necati 4, Erkan Zengin 3, Alper Potuk ve Kamara 2'şer, Veysel Sarı, Burhan Eşer, Mehmet Güven ve Malecki de 1'er asist yaptı.

Yayıncı: Mürsel Çetin

Kaynak: AA