Menajer Ahmet Bulut: Gökhan Töre Türkiye'ye Gelmeyecek

Rusya'nın Rubin Kazan takımında forma giyen milli futbolcu Gökhan Töre, İstanbul'a geldi.

Kulübüyle sorunlar yaşadığından bahsedilen genç futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun transferi hakkında yaptığı açıklamada, "Gökhan Töre Türkiye'ye gelmeyecek." dedi.

Gökhan Töre'nin yeni menajeri Ahmet Bulut, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Gökhan, şu anda İstanbul'da. Artık kendisinin tek yetkili menajeri benim. Rubin Kazan'dan ayrıldığı iddiaları doğru değil. Kulübüyle 4 yıllık sözleşmesi var." dedi.

Ahmet Bulut, Galatasaray ya da Beşiktaş, Gökhan'la ilgileniyor mu?" şeklindeki soruya ise "Hayır öyle bir şey yok. Gökhan için devre arasında bir gelişme olabilir. Ama Türkiye'ye gelmeyecek. Türkiye'ye gelmesi söz konusunu değil." dedi.

RICARDO QUARESMA'YA GALATASARAY'DAN TEKLİF YOK

Bu arada Ahmet Bulut, Gökhan'ın Avrupa'da bir başka ülkede futbol yaşantısını sürdürebileceğini belirterek, "Henüz gelişmeler çok yeni, Gökhan Rubin Kazan'ın oyuncusu; ama ara dönemde başka bir gelişme olabalir. Başka bir ülkeye gidebilir; ama bu Türkiye olmayacak." diye konuştu.

Ricardo Quaresma'nın da Türkiye temsil haklarını elinde bulunduran Ahmet Bulut, "Galatasaray'la Quaresma konusunda bir görüşmemiz olmadı. Böyle bir şey yok." dedi.