Arsinspor Genel Sekreteri Şahin'in Açıklaması

Spor Toto 3. Lig 3 Grup'ta mücadele eden ve son maçta Mardinspor'u 7-1 yenen Arsinspor'da Genel Sekreter Muammer Şahin, ''Bu galibiyetin bizim için anlamı büyük'' dedi.

Şahin, yaptığı açıklamada, Son olarak sahalarında Mardinspor'u yendiklerini ifade ederek, ''Üst üste kaybettiğimiz puanlarla ligde istemediğimiz bir noktaya gelmiştik. Bu galibiyete de ihtiyacımız vardı. Mardinspor ligde kalma mücadelesi veren bir ekip. Bu tür rakiplere karşı daima temkinli olmak gerekir. Bizde bu karşılaşmada böyle yaptık. Rakibimizi küçümsemedik ve ihtiyacımız olan 3 puanı almak için sahaya çıktık'' dedi.

İyi bir futbol oynayarak galip geldiklerini söyleyen Şahin, şu ifadeleri kullandı.

''Böylesine farklı bir galibiyet beklemiyordum. Karşılaşmada baştan Sona kadar üstün oynayan taraf olduk. Arsinspor bu futbolunu her maçında sahaya yansıtabilirse kazanamayacağı maç yoktur. Bu galibiyet bize 3 puan olduğu gibi moral olarak ta geri döndü''

Şahin, Arsinspor'un motivasyon için böylesi bir galibiyete ihtiyacı olduğunu dile getirerek, ''Son birkaç maçtır takımımızın durumu iyi gitmiyordu. Başka puanlar kaybetmek istemiyoruz. Çabuk toparlanıp sıralamada üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bu galibiyetin bizim için anlamı büyük'' şeklinde konuştu:

Arsinspor'u bundan Sonraki haftalarda zorlu maçlar beklediğini, Mardinspor galibiyetiyle gevşemeyeceklerini ve tüm maçlara aynı ciddiyetle çıkacaklarını belirten Şahin, mevcut kadro ile galibiyet serisi yakalayabileceklerini söyledi.

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Yayıncı: Tuncay Bekar

Kaynak: AA