Albayrak: Quaresma Şu Anda Gündemimizde Değil

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayarak, Beşiktaşlı Ricardo Quarnesma'nın şu anda transfer için gündemlerinde bulunmadığını söyledi.

Sarı-kırımızılı takımın kendi sahasında Balıkesirspor'u 4-1 yenerek bir üst tura çıktığı karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, "Rakibizi eleyerek bir üst tura çıktık. Onlara kendi liglerinde başarılar diliyorum. Bu maçta hocamız daha önce görev veremediği oyunculara şans tanıdı. Onlarda bu şansı iyi kullandı. Cuma günü Gazinatepspor ile oynayacağmız karşılaşmayı da kayıpsız geçmek istiyoruz." dedi.

Albayrak, oyuncuların hepsinden memnun olduklarını ve transferlerle ilgili bir hazırlıklarının bulunadığını kaydetti.

Bir gazetecinin Beşiktaşlı Quaresma'nın Galatasaray'a transfer olacağı şeklindeki haberleri sorması üzerine Yönetici Albayrak, şunları dile getirdi: "Transfer döneminde Quaresma'nın Galatasaray'a transferi için Başkan Fikret Orman ile görüşmüştüm. Bu oyuncuyu takasla alacaktık. Şu anda böyle bir düşüncemiz bulunmuyor. O düşünce transfer döneminde vardı. Gerçekleşse belki iki taraf içinde iyi olacaktı. Şu anda konuşalan bir şey yok. "