Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi’nde mücadele eden Merinos Spor Bayan Voleybol takımı, ikinci deplasman maçından da galibiyetle döndü.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür Spor’u evinde 3-0 mağlup eden Merinos Spor ikinci sıraya yerleşti. Dicle Üniversitesi salonunda oynanan maçın üç setinde de üstün oynayan Merinos Spor, birinci seti 20-25 ikinci seti 21-25 ve üçüncü seti 15-25 alarak sahadan galip ayrıldı. Dört maçta üç galibiyet alan Merinos Bayan Voleybol Takımı şimdiden gözünü liderliğe dikti.

Önümüzdeki hafta İçel Pamuk Spor’u kendi sahasında ağırlayacak olan Merinos Spor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merinos Spor antrenörü Ali Bağcı, Dicle Üniversitesi maçı öncesi bazı sporcuların sakat olmasına rağmen yeni oyunculara şans verdiğini ve zorlu maçı 3-0 almayı başardıklarını söyledi.

Merinos Spor Başkanı Abdurrahman Yavuz, ligde yeni olmalarından dolayı alt yapıdan yetişen sporcularla sahaya çıktıklarını ifade ederek, ”Kendi bünyemizde yetişen sporcularımızla zorlu bir gurupta mücadele ediyoruz. Dört maçın üçünde galip gelerek gençlere şans vermekte ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıktı. Alt yapımızda onlarca sporcu yetişmektedir. Önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız İçel Pamuk Spor maçını da alarak ligde üst sıralarda yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA