Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Turgutluspor, hafta sonu karşılaşacağı Fethiyespor hazırlıklarına başladı.

Haftaya 10. sırada giren kırmızı siyahlılar, bay olduğu haftada maç eksiği ile 11. sıraya kadar geriledi. Turgutluspor, zorlu Fethiye deplasmanı öncesi Irlamaz Tesisleri'nde çalışmalara başladı.

Turgutluspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Altınay, ”İyi futbol oynadığımız haftalarda talihsiz puan kayıpları yaşadık. Hedefimizden sapmış değiliz hafta sonu oynayacağımız Fethiyespor maçı ile birlikte çıkışa geçmek istiyoruz. Puan kayıplarını devre arasına kadar telafi edip yeniden tırmanışa geçeceğimize inancım tam. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. İyi mücadelemizin ve iyi futbolumuzun karşılığını alma zamanı geldi artık iyi futbolla skoru bulup devre arasına kadar oynayacağımız maçlardan galibiyetle ayrılmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çalışmalarını sürdüren kırmızı siyahlılarda sakat olan Necati’nin iyileştiği ve takımla birlikte çalışmalara başladığı öğrenildi. Hafif sakatlıkları bulunan İsmail Köse ve Youssef’de takımla birlilte çalışıyor. Turgutluspor’da zorlu maç öncesi geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Bahadır dışında sakat oyuncu bulunmazken, Tepecikspor maçında kırmızı kart gören Özkan Fethiyespor karşısında forma giyemeyecek .

Kaynak: İHA