Milevski'ye Ağır Darbe

Beşiktaş'ın bir süredir gündeminde olan ve Teknik Direktör Samet Aybaba’nın Dinamo Kiev'in Paris Saint-Germain ile Kiev'de oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında izlemeye geldiği Artem Milevski, formsuzluğu sebebiyle Dinamo Kiev'in 2. takımına yollandı.

Sevodnya Gazetesi'nin bugünkü sayısında çıkan haberde, Teknik Direktör Oleg Blohin, Arsenal ile yapılan lig maçından sonra yaptığı açıklamada, bu sezon tek bir gol bile atamayan Milevski'yi form düşüklüğü sebebiyle yedek takıma gönderildiğini söyledi.

Kulüp Başkanı İgor Surkis ise konuyla ilgili yaptığı konuşmada, “Milevski Arsenal maçı kadrosuna giremedi. Bize yedek kulübesinde sadece manken gibi oturan değil, takımın oyununu güçlendirecek oyuncular lazım. O kendisini klas bir oyuncu olarak değerlendiriyor. Kendisine iyi maaş ödeyecek bir takım bulması konusunda yardımcı olacağız. Belki Dnepr olabilir bilmiyorum, teklifleri bekliyoruz” dedi.

Artem Milevski'nin Dinamo Kiev'den yıllık 2 milyon dolar almasına karşın kulübe verimli olamaması, yönetimi rahatsız ettiği gelen haberler arasında.

Gece hayatına ve lüks arabalara düşkünlüğüyle bilinen genç futbolcu Artem Milevski'nin devre arasında kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor .

Kaynak: İHA