Eskişehirsporlu Futbolcu Necati Ateş Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'de Trazonspor'u 3-0 yenen Eskişehirspor'un golcü oyuncusu Necati Ateş, rakip karşısında iyi oynayarak net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Necati Ateş, geçen hafta Fenerbahçe karşısında sahalarında beraberlik elde ettiklerini belirterek, ''Bugün Trabzonspor karşısında iyi oynayarak net bir galibiyet aldık. Hedefleri olan bir takımız. Bu hedefler için mutlaka geri kalan maçlara da aynı motivasyonla çıkmalıyız. Sadece 1 galibiyet aldık. Hedefimiz için diğer maçlarda da galibiyetler almalıyız'' dedi.

Servet ise çok önemli bir galibiyet aldıklarına değinerek, ''Geçen hafta 10 kişi kalan Fenerbahçe karşısında berabere kalmıştık. Bugünkü maçı alıp yukarılara oynamaya devam etmek istiyorduk. Trabzonspor gibi zor gol yiyen bir takıma karşı net bir galibiyet aldık'' ifadesini kullandı.

-Adrian: ''Aptalca goller yedik''-

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Adrian ise maça iyi başladıklarını dile getirerek, ''İlk 25 dakikalık bölümde iyi oynadık, sonra kötü. Aptalca goller yedik. Ondan sonra ritmimizi, özgüvenimizi kaybettik. Konuşmak zor. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Çünkü onlara kötü bir gece yaşattık'' dedi.

Brezilyalı oyuncu Emerson ise ligin en az gol yiyen takımı olarak kalelerinde 3 gol gördüklerini ifade ederek, ''Gollerde dikkatsizlik yaptık ama bu maçı unutmamız gerekiyor. Çünkü kahredecek, şikayet edecek vaktimiz yok. Toparlanmamız gerekiyor, bunu yapmalıyız'' diye konuştu.

-Taraftarlardan tepki-

Trabzonsporlu bazı taraftarlar, maç sonrası protol tribünü önünde toplanarak takıma ve yönetime tepki gösterdi.

Güvenlik görevlileri, yönetimi istifaya davet eden taraftarları bulundukları yerden uzaklaştırdı.

Muhabir: Selçuk Kılıç / Buğra Ersavaş

Yayıncı: Murat Taydaş

Kaynak: AA