Vural: Ben Takımımı Galatasaray’ın Aşağısında Görmem

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 1-0 yenildikleri Galatasaray maçına ilişkin ''Sanica Boru Elazığspor karşısında bir Galatasaray ancak bu kadar oynar diyebilirim.

Ben takımımı bir Galatasaray'dan aşağı görmem'' dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Vural, "Puan cetveli açısından kazanmamız gereken bir maçtı. 3 puanı bulsak inanılmaz bir yer olacaktı. Bütün oyun anlayışımızı kazanmaya yönelik hesaplamıştık. Rakibimize pek müsaade etmekdik. 50. dakikada garip bir topla gol oldu, nasıl gol olduğunu da anlamadım. Bunu değiştirmek adına bir takım değişiklikler yaptık niketim değişen oyuncular oyuna tempo getirdiler. Özellikle Serdar'ın geliştirdiği ataklarla bayağı mücadele ettik nitekim penaltı oldu ve kırmızı kart geldi. Göksu’nun penaltıyı atmasını ben istedim nitekim Göksu geçen senenin penaltıcısıydı. Göksu atamadı. Geçen hafta da Julien atamamıştı. Bu da bu işin kaderi. O yüzden kimseye söyleyecek birşey yok. Çocukları tebrik ediyorum. Her iki takımın da pozisyonları oldu. Maalesef Galatasaray takımı attığı golle maçı kazanmış oldu tebrik ediyoruz. Çocuklarımı kutluyorum bundan iyisi olamazdı. Bir Elazığspor karşısında Galatasaray takımı ancak bu kadar oynar. Yani ben takımımı Galatasaray’ın aşağısında görmem" diye konuştu.

Sanica Boru Elazığsporlu futbolcu Ahmet Görkem Görk, "Maça dengeli başladık Galatasaray gibi bir takıma karşı. Fakat ikinci yarı nedense bir geri çekilme yaşadık, nitekim golü yedik. Artık önümüzdeki maça bakacağız. Arkadaşlarımı kutluyorum, karşısında oynadığımız takım dünya yıldızlarından oluşan bir takım. Biz de elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Futbolcu Murat Kayalı ise, "Oyunda Galatasaray ile başabaş mücadele ettiğimize inanıyorum. İlk yarı oyun dengede idi bizim pozisyonlarımız vardı. Galatasaray’a çok fazla pozisyon vermedik. Göksu penaltı kaçırdı canı sağolsun, kaçırabilir, biz mücadelemize devam etmek istiyoruz. Galatasaray bizim rakimiz değil ama neler yaptığımızı herkes görüyor. Emin olun ki biz futbolcular herkesten daha çok üzülüyoruz" ifadelerini kullandı .