Volkan Demirel: İlk Yarıyı İstediğimiz Yerde Bitirmek İstiyoruz

Fenerbahçeli Volkan Demirel, takım olarak iyi yolda gittiklerini ve ilk yarıyı istedikleri şekilde bitirmek istediklerini söyledi.


Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli kaleci, ilk 30 dakikada istenmeyen bir oyun ortaya koyduklarını kaydederek, "İlk yarının sonlarına doğru golü bularak kendimize geldik. Oyunun kontrolü bize geçti. Sık aralıklarla maç oynuyoruz, buna bağlı yorgunluk oluşuyor. İkinci yarıdaki oyunumuzu oynarsak zaten skor kendiliğinden geliyor. Zamana ihtiyaç var diyorduk o zamana yaklaşıyoruz. İyi yolda gidiyoruz. İlk yarıyı istediğimiz şekilde bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Geçen hafta yaşanan olaylardan sonra hakeme bir güvensizlik mi vardı?' şeklindeki soruya ise yıldız oyuncu, "Ben kendi bulunduğum noktadan gördüğüm kadarıyla verilmeyen bir penaltı var gibiydi. Bize çok kolay verilen penaltılar maalesef kolay çalınmıyor. Geçen hafta yaşananlardan dolayı maalesef hakımızın yenildiğini düşünüyoruz. Hakemlere yüklenmek istemiyoruz. Sadece normal davranış gösterilmesini bekliyoruz. Eğer bu akşam kazanamasak yine verilmeyen penaltı tartışılacaktı. Hakemler doğru kararları verseler sorun olmaz." diye cevapladı.