Traszonspor, Galibiyet Serisini Sürdürmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig’de son 2 maçını kazarak bu sezon ilk kez üst üste 2 maç kazanma başarısı gösteren Trabzonspor, yarın sahasında ligin dişli ekiplerinden Eskişehirspor ile oynayacağı maçı da kazarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Zorlu maç öncesi bordo-mavili ekipte sakatlığı devam eden kaleci Tolga dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta takımdaki yerlerini alamayan Zokora ve Adrian ise teknik patron Şenol Güneş’in görev vermesi halinde bu hafta takımdaki yerlerini alabilecek. Karadeniz ekibi taraftarı önündeki müsabakayı kazarak zirve tırmanışına devam etmeyi hedefliyor. Trabzonspor ile Eskişehirspor, yarın yapacakları maç ile birlikte ligde 37. kez karşı karşıya gelecekler.

Bugüne dek 2 takım arasında yapılan 36 maçta bordo-mavililerin galibiyetlerde 16-5 üstünlüğü bulunuyor. 15 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar. Söz konusu maçlarda Trabzonspor 46 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

FUTBOLCULARDAN MİNİKLERİ ZİYARET
Bu arada, Trabzonspor’un kaptanı kaleci Tolga Zengin ile Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru, Yıldız61 Futbol Akademisi’ni ziyaret etti. Ziyarette minik sporcuların yoğun ilgisiyle karşılaşan futbolcular, minik hayranları ile bol bol imza dağıtıp, fotoğraf çektirdi. Trabzonspor’un Eskişehirspor maçına şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: Onur, Celustka, Giray, Bamba, Emerson, Colman, Adrian, Soner, Olcan, Halil ve Janko