Sow: İkinci Yarıdaki Oynumuzla Maçı Kazandık

Fenerbahçeli Moussa Sow, Gençlerbirliği maçının ilk yarısına zorlandıklarını fakat ikinci yarı sahada bambaşka bir Fenerbahçe'nin olduğunu ve maçı kazandıklarını söyledi.


Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 4-1 yendiği maçta bir gol atan Sow, maçtan Sonra düzenlenen basın toplantısında soruları cevapladı.

Golcü oyuncu, Gençlerbirliği maçının ilk yarısının oldukça zorlu geçtiğini ifade ederek, "İlk yarı gerçekten iyi oynadığımızı söyleyemem. Sürekli geciktik ve istediklerimizi yapamadık. Marsilya maçının yorgunluğu vardı. İkinci yarı sahada bambaşka bir Fenerbaçe vardı. Üç gol daha atarak maçı kazanmasını bildik." diye konuştu.

GOLÜN İYİ OLUP OLMAMASI DEĞİL İÇERİ GİRİP GOL OLMASI ÖNEMLİ
Son haftalarda atmış olduğu estetik goller için Sow, şunları kaydetti: "Ben sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Girdiğim pozisyonlarda gol atmaya gayret ediyorum. Golü attıktan Sonra golün iyi olup olmadığı önemli değil, içeri girsin gol olsun. Bu maçta da rövaşata denemesi yaptım. Bu sevdiğim bir hareket fakat kaleci de Son derece güzel bir şekilde kurtardı."

Bir gazetecinin "Sow'un güzel gollerini izliyoruz. Süper Lig'e alıştı mı?" şeklindeki sorusuna golcü oyuncu, "Özellikle ilk geldiğimde epey şaşırmıştım. Adaptasyon süreci yaşadım. Ama şu anda kendimi iyi hissediyorum. Süper Lig'i çok seviyorum. Burada oynamaktan keyif alıyorum." diye cevapladı .